مریم ۲۱
و هُزِّی اِلَی̊کِ بِجِذ̊عِ
النَّخ̊لَةِ تُسَقِط̊ عَلَی̊کِ رُطَبًا جَنِیًّا...(مریم 25)
خرما
خرما میوه ی گرمسیری جنوب ایران و کشورهای عربی است که محتوی انواع قندهای سه گانه و ویتامین های زیاد و املاح معدنی بخصوص آهن و روی منگنز و منیزیم است.خوردن خرما در ناشتا توصیه شده و صاحب کتاب تقویم الابدان آن را برای افراد کم خون و ضعیف موثر میداند و میفرماید اگر شیره ی خرما را و شیره ی انگور و مغز گردو مخلوط کرده و هر روز یک قاشق غذا خوری در ناشتا به زن نازا بدهید باروری را در او حتمی میسازد چون خرما دارای مواد تحریک کننده هورمون های جنسی است و چون خون را قلیایی میسازد شیخ الرییس میفرماید اسپرم های نر کروموزوم y را از نظر طب امروز قوی و تحریک و متحرک کرده و پیداش پسر را دو چندان می کند،بعلاوه کوبیده خرما با دنبه و گذاشتن آن روی اندام های متورم باعث دفع ورم و دفع خون میشود*
*منبع:کتاب فرهنگ گیاهان دارویی.امیر امینی